VÆGGELUS

Skadedyrsbekæmpelse af væggelus

En væggelus er en lille lus, der godt kan ligne kernen i et æble ift. form og farve.

Den gemmer sig i sprækker og smalle revner i hjemmet.

Det kan være alle steder som sprækker i møbler, bag dit tapet og i diverse syninger i sofaer og senge. Du vil sjældent få øje på væggelus om dagen, da de typisk gemmer sig, når det er lyst, og kommer frem efter det er blevet mørk.

Væggelus lever nemlig af menneskeblod, som de ynder at tage for sig om natten, når folk sover. Så kommer de frem og suger blod, som forårsager røde kløende knopper.

Derfor skal du bekæmpe væggelus inden de formerer sig yderligere.

Læs mere om

Lopper

Læs mere om

Myg

Læs mere om

Kakerlakker

Væggelus i en lejlighed er et større problem

Er der tilfælde af væggelus i en lejlighed, så er der tale om et større problem i og med det ikke er nok med behandling af den enkelte lejlighed. Her er der nødt til at blive foretaget en behandling i hele komplekset, så man er sikker på, at problemet med væggelus er kommet helt til livs. De kan nemt og hurtigt formere og brede sig til naboer og dermed alle lejlighederne.

Hvad kan du selv gøre?

Væggelus kommer oftest ind i hjemmet via kuffert eller bagagen, som du har med hjem igen efter en rejse. Så når du er ude at rejse, så bør du sørge for at tjekke under sengen for små, sorte prikker (ca. på størrelse med et knappenålshoved) og små kryb inden du sætter din kuffert i værelset. Sæt heller aldrig din kuffert direkte på gulvet. En god ide kan være at sætte den i badekarret, hvis I er så heldige at have sådant et.

Hvis skaden allerede er sket, så sørg for ikke at tage din kuffert med ind i huset ved ankomst. Sorter i stedet for det som kan vaskes eller fryses udenfor eller isoler det i lukkede poser indtil det kan behandles.

Væggelus er dog ikke noget, som kun kan komme via ferie/rejse i udlandet – de kan også findes i danske sommerhuse, hoteller, sygehuse, plejehjem eller komme via overnattende gæster. Så vær også opmærksom i disse tilfælde.

Få hjælp af Den Røde Myre til bekæmpelse af væggelus

Noget kan du gøre for at minimere udbredelsen af væggelus. Men skal du være helt sikker på at få udryddet alle væggelus, både de aktive og de, som er gået i dvale (væggelus kan overleve i dvale i over 1 år), har du brug for professionel hjælp. Vælg Den Røde Myre og få eksperter i skadedyrsbekæmpelse på banen.

  • Vi har stor erfaring med at finde væggelus’ gemmesteder
  • Vi ved, hvordan vi kan komme til de svære og skjulte steder, hvor væggelus er
  • Vi bruger midler mod væggelus, der er godkendte af Miljøstyrelsen
  • Vi sørger for grundig opfølgning og gentager behandlingen, hvis det er nødvendigt

Er du træt af væggelus og kløende insektbid, er Den Røde Myre altid klar til at rykke ud og få fjernet problemet med effektiv og topprofessionel service.

FÅ HJÆLP MOD VÆGGELUS

Den Røde Myre hjælper med al slags skadedyrs bekæmpelse i Midtjylland, kontakt os hvis du har problemer med skadedyr.