Skydning af rotter

Skydning af rotter

Desværre kan vi ikke altid undgå at få ubudne gæster og skadedyr på besøg.

Den Røde Myre står klar til at hjælpe dig, når uheldet er ude, og du har brug for skadedyrsbekæmpelse i Silkeborg. Det gælder i din private bolig såvel som i virksomhedens. Læs mere om skadedyrsbekæmpelse i Silkeborg herunder

Den Røde Myre står klar til at hjælpe dig, når uheldet er ude, og du har brug for skadedyrsbekæmpelse i Silkeborg. Det gælder i din private bolig såvel som i virksomhedens. Læs mere om skadedyrsbekæmpelse i Silkeborg herunder.

Hvilke skadedyr kan vi bekæmpe i Silkeborg?

Forebyg skadedyr med en serviceaftale

Hos Den Røde Myrer tilbyder vi virksomheder en serviceaftale til forebyggelse af skadedyr. Som professionelle ved vi, hvilke krav forsikringen og myndighederne har til forebyggende tiltag. Serviceaftalen gør, at du kan lade os om bekymringerne. Når du vælger en serviceaftale hos Den Røde Myre, løber den på en 1-årig kontrakt. Du har 1 måneds opsigelse. Kontakt os i dag for at tegne en serviceaftale, som passer til dig og din virksomhed. Serviceaftalen betyder, at du ikke betaler for ydelser, som du i virkeligheden ikke har brug for. Vi vægter din tilfredshed og vores samarbejde højt. Derfor får du også personlig kontakt, og en serviceaftale med helt gennemsigtige priser.

Miljøvenlig og giftfri skadedyrsbekæmpelse i Silkeborg

Vi tror på, at vi alle sammen har et ansvar, når det kommer til miljøet. Derfor fokuserer vi på så miljømæssig korrekt skadedyrsbehandling som muligt.

Et eksempel på at minimere brugen af gift er de intelligente fælder, når der skal fanges rotter og mus. Fælderne giver både mulighed for 24/7 overvågning samt en kort og effektiv behandling af problemet.
Ved hver nye kunde og skadedyrsproblem kigger vi på, hvilken behandling der er den bedste. Resultatet afhænger af typen af skadedyr. Nogle skadedyr er standhaftige, og kræver i sidste ende behandling med gift eller sprøjtemidler.

Derfor skal du vælge Den Røde Myre

Når du skal bekæmpe dine skadedyr, har du brug for viden fra en ekspert. Langvarige problemer og forkert håndtering af skadedyr kan i værste tilfælde forårsage skader og sygdomme. Undgå at skade eller eskalere problemet, og sæt din tryghed først. Se vores fem grunde til at vælge os som din skadedyrsbekæmper her:

▪ Du har én kontaktperson, og det er Thomas Knudsen.
▪ Dine skadedyr fjernes indenfor 48 timer - såfremt du har intelligente sikringer og en serviceaftale.
▪ Vores løsninger til skadedyrsforebyggelse er giftfrie.
▪ Vores midler er altid godkendt af Natur- og Miljøstyrelsen.
▪ Som professionelle, har vi de nødvendige autorisationer.

FÅ HJÆLP TIL SKYDNING AF ROTTER

Den Røde Myre hjælper med al slags skadedyrs bekæmpelse i Herning og omegn, kontakt os hvis du har problemer med skadedyr.