Service­aftale til erhverv

Skadedyrssikring

Har din virksomhed en serviceaftale, og har du helt styr på at den dækker det du har brug for?

Både myndigheder og forsikringer stiller forskellige krav til, hvilke forebyggende tiltag du skal gøre for at sikre dig mod gnavere. Har du styr på disse ting? Ellers kan du overvejer en serviceaftale, så det regelmæssige bliver kontrolleret af en professionel.

Forebyggelse imod skadedyr

Gnavere har ansvaret for store materielle og økonomiske byrder hvert år. De kan lave store skader på bygningsdele, varelager og produkter i din virksomhed. Og har gnaverne først været i kontakt med dine produkter, betyder det i mange tilfælde at disse skal destrueres, da man aldrig må gå på kompromis med hygiejnen, fødevaresikkerheden og hensynet til forbrugeren.

ALLE bygninger uanset formål, kan blive angrebet at rotter eller mus. Konstateres der rotter i din virksomhed resulterer det ofte i dårlig omtale, uanset om der er tale om en fødevareproducent, en restaurant, et hotel, et varelager, et kontor eller en butik.

Vi kan ikke altid undgå at få forskellige skadedyr på besøg, men vi kan gøre en indsats for at forebygge og bekæmpe problemet hurtigst muligt. I dag findes der mange metoder til at sikre mod skadedyr, og fælles for dem er at det er vigtigt at de fungerer, samt at det ser ordentligt og diskret ud. Det har vi styr på, så du kan tage det roligt.

Lav en aftale med Den Røde Myre

Du kan slippe bekymringerne og lade Den Røde Myre gøre alt forebyggelsesarbejdet for dig. Vælger du at lave en aftale med os, så har du følgende fordele:

Skadedyrs Bekaemper

Det er altid Thomas Knudsen der tager sig af skadedyrs­bekæmpelsen. Du er dermed fri for at skulle forholde dig til flere forskellige personer fra gang til gang, og måske give de samme beskeder flere gange

Bil

Vi bruger intelligente fælder, som gør at vi kommer indenfor 48 timer og fjerner skadedyret uden du skal gøre noget.

Udstyr 2

Den Røde Myre har stort fokus på at bruge giftfrie, intelligente og gennemsigtige løsninger til forebyggelse af skadedyrsinvasion.

Spray 2

Vi vælger altid den mest effektive og skånsomme behandlingsform i forhold til hvert enkelt skadedyrsproblem.

Miljo Ny

Ved bekæmpelse bruger vi kun midler, der er godkendt af Natur- og Miljøstyrelsen.

Aftale 1

Ingen komplicerede og langstrakte kontrakter. Vi tilbyder 1 års kontrakter med 1 måneds opsigelse. Du betaler ikke for ydelser eller sikringer, som du ikke har brug for. Der indgås en individuelt aftale mellem virksomheden og Den Røde Myre.

Samarbejde

Vi har fokus på fælles samarbejde og kundens tilfredshed. Personlig kontakt og helt klare og gennemsigtige priser og aftaler.

Medalje

Den Røde Myre har de nødvendige autorisationer fra Naturstyrelsen under Miljøministeriet, som giver sikkerhed for en professionel, hygiejnisk og lovmæssigt korrekt bekæmpelse af skadedyr.

Giftfrie løsninger

I 2016 kom der strengere krav om brugen af gift til forebyggelse. Der må først bruges gift, når tilstedeværelsen af rotter er konstateret. Giften var ikke effektiv nok, og havde for store konsekvenser for miljøet. Giften må derfor i dag kun bruges til bekæmpelse, ikke til forebyggelse.

Det betyder at der skal bruges andre metoder for at forebygge mod gnaverne. Hos Den Røde Myre bruger vi intelligente fælder.

Intelligente fælder giver 100% giftfri forebyggelse og 24/7 overvågning. En intelligent fælde sender automatisk information til os, og fortæller om den står åben eller lukket, og om den har fanget en gnaver. Dette indeholder rigtigt mange fordele i forhold til almindelige klapfælder, som ikke bliver tjekket før næste planlagte servicebesøg. Ved brug af intelligente fælder får vi hurtigt fjernet eventuelle rotter, så fælden kan aktiveres igen indenfor 48 timer.