Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for www.denrodemyre.dk

Dato for seneste opdatering: 01.10.2023

Vi forstår vigtigheden af beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan www.denrodemyre.dk indsamler, bruger og beskytter de oplysninger, du giver os via vores hjemmeside og kontaktformular. Ved at bruge vores tjenester accepterer du betingelserne i denne privatlivspolitik.

1. Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler følgende personlige oplysninger via vores kontaktformular:

• Navn

• Adresse

• E-mail

• Mobilnummer

• Opgavebeskrivelse

Disse oplysninger bruges udelukkende til formålet med at planlægge og udføre skadedyrsbekæmpelsesopgaver for vores kunder.

2. Brug af personlige oplysninger

Vi bruger de indsamlede personlige oplysninger til følgende formål:

• At kontakte dig vedrørende din skadedyrsbekæmpelsesopgave

• At levere vores tjenester og besvare dine henvendelser

• At opbevare dine oplysninger i vores regnskabsprogram til fakturering

• Kun i tilfælde af behov for samarbejde med andre fagfolk som f.eks. kloakmestre, kan dine oplysninger deles med dem efter dit samtykke.

3. Beskyttelse af personlige oplysninger

Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang eller behandling. Dine oplysninger opbevares sikkert i vores systemer.

4. Opbevaring af oplysninger

Dine personlige oplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, de blev indsamlet til, og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

5. Sporingstjenester

Google Analytics: Vi bruger Google Analytics (GA 4) til at indsamle oplysninger om brugeradfærd på vores hjemmeside. Disse oplysninger bruges til at forbedre vores hjemmesides ydeevne og indhold. Google Analytics kan indsamle oplysninger om din IP-adresse og enhedsinformation. Vi deler ikke personlige oplysninger med Google Analytics.

Google Search Console: Vi bruger Google Search Console til at overvåge og forbedre vores websteds synlighed i søgemaskineresultaterne. Dette involverer ikke indsamling af personlige oplysninger.

Capturly: Vi bruger Capturly til at analysere brugeradfærd og forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Capturly kan indsamle anonyme data om din interaktion med hjemmesiden.

Facebook Pixel: Vi bruger Facebook Pixel til at spore konverteringer og målrette annoncer til besøgende på vores hjemmeside på Facebook-platformen. Dette kan indebære indsamling af data om din browsing adfærd på vores hjemmeside.

6. Dine rettigheder som bruger

Som registreret har du ret til altid at blive informeret om, hvordan vi indsamler og bruger dine personoplysninger.

Derudover har du ret til at få indsigt i dine personoplysninger ved at anmode om en oversigt over de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du har også ret til at anmode om, at Den Røde Myre retter unøjagtigheder i dine personoplysninger. 

Derudover har du ret til at anmode om sletning af personoplysninger og til at begrænse eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger i overensstemmelse med denne erklæring eller andre servicespecifikke vilkår.

Brug venligst thomas@myre.contentcrew.dk til at fremsætte anmodninger som nævnt i dette afsnit.

7. Cookies 

Se vores Cookiepolitik 

8. Tredjepartslinks

Vores hjemmeside indeholder links til tredjepartssider, så som Facebook og LinkedIn, og vores privatlivspolitik er ikke gældende for disse eksterne sider. Læse privatlivspolitikken for de pågældende tredjepartssider.

9. Klageprocedure

Du kan klage til Datatilsynet over Den Røde Myre og vores behandling af dine oplysninger, hvis du mener, at behandlingen er i strid med databeskyttelsesforordningen. Datatilsynet kan kontaktes på e-mail: dt@datatilsynet.dk eller telefonnummer 33 19 32 00. Datatilsynets adresse er: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

10. Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik efter behov. Opdaterede versioner vil blive offentliggjort på vores hjemmeside med ændringsdato.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores privatlivspolitik. Vi sætter pris på din tillid til os og bestræber os på at beskytte dine personlige oplysninger.

Dato for seneste opdatering: [Indsæt dato]

Denne privatlivspolitik er sidst opdateret på den angivne dato og træder i kraft fra denne dato.

Kontakt

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til denne privatlivspolitik eller andre forhold, herunder mulige brud på dine personlige data, bedes du sende dine spørgsmål eller bekymringer til os på thomas@myre.contentcrew.dk eller kontakt os på tlf: 26296830

Vi værdsætter din mening og behandler altid dine anmodninger fortroligt. Vi vil vende tilbage til dig, så snart vi kan, for at besvare dine spørgsmål og finde den bedste løsning på eventuelle problemer, du måtte have. Vi bestræber os altid på at besvare alle vores henvendelse på en rettidig og passende måde. 

Cookiepolitik

Cookiepolitik for www.denrodemyre.dk

Dato for seneste opdatering: 01.10.2023

Denne cookiepolitik beskriver, hvordan www.denrodemyre.dk bruger cookies og lignende teknologier på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies som beskrevet nedenfor.

1. Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, der gemmes på din enhed, når du besøger vores hjemmeside. Disse filer indeholder oplysninger om din brug af hjemmesiden og kan hjælpe med at forbedre din oplevelse.

2. Typer af cookies, vi bruger

Vi bruger følgende typer af cookies på vores hjemmeside:

Nødvendige cookies: Disse cookies er afgørende for at lade dig navigere på hjemmesiden og bruge      dens funktioner. De kræves for at levere de tjenester, du anmoder om.

Ydeevnecookies: Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. Dette hjælper os med at forstå og forbedre webstedets ydeevne.

Funktionalitetscookies: Disse cookies husker dine præferencer og indstillinger, såsom sprogvalg og brugerdefinerede indstillinger, for at forbedre din oplevelse på hjemmesiden.

Målretning og reklamecookies: Disse cookies bruges til at levere målrettet reklame baseret på dine interesser og browsingadfærd. Vi kan dele disse data med tredjepartsannoncører.

3. Tredjepartscookies

Vi tillader også visse tredjepartscookies på vores hjemmeside, herunder Google Analytics, der hjælper os med at analysere brugeradfærd og forbedre vores tjenester. Disse tredjeparter kan indsamle data om din brug af vores hjemmeside.

4. Administrere cookies

Du kan til enhver tid administrere eller slette cookies fra din enhed. Du kan normalt ændre dine cookieindstillinger i din browsers indstillinger. Vær opmærksom på, at hvis du deaktiverer visse cookies, kan det påvirke funktionaliteten af vores hjemmeside.

5. Ændringer i cookiepolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne cookiepolitik efter behov. Opdaterede versioner vil blive offentliggjort på vores hjemmeside med ændringsdato.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores cookiepolitik.

Kontaktinformation:

Den Røde Myre – Skadedyrsbekæmperen

thomas@myre.contentcrew.dk 

Tlf 26296830

Dato for seneste opdatering:01.10.2023

Denne cookiepolitik er sidst opdateret på den angivne dato og træder i kraft fra denne dato.