Muldvarpe / Mosegrise

Skadedyrsbekæmpelse af muldvarpe og mosegrise

Er din ellers flotte græsplæne blevet invaderet med utallige store jordskud? Eller oplever du problemer med dine afgrøder, der er tæt på vandløb?

Så har du højst sandsynligt fået ubudne gæster i form af muldvarper eller mosegrise. Deres skud minder om hinanden, men mosegrisen er mere vanskelig at bekæmpe. Herunder finder du mere info om disse drilske ”gravere” og hvordan vi ville kunne hjælpe med bekæmpelse heraf.

Læs mere om

Rotter

Læs mere om

Mus

Hvad er forskellen på en muldvarp og en mosegris?

Muldvarpen har sort pels og lever under jorden og spiser snegle, regnorme, biller og andre insekter. Muldvarpen er kendt for at grave lange underjordiske gange, der resultater i synlige muldvarpeskud over jorden. De utallige muldvarpeskud kan ødelægge græsplæner, fodboldbaner og andre grønne arealer. Ja, faktisk kan en muldvarp dække 1000 kvm eller mere med dens underjordiske gange.

En mosegris kaldes også for en vandrotte og dens skud minder om en muldvarps. Den bor oftest tæt ved vandløb eller fugtige områder. Den lever af afgrøder til frugttræer og grøntsager og er dermed til stor gene, især for landmænd.

Mosegrisen er lige så flittig som muldvarpen til at grave lange gange under jorden, der viser sig som muldskud på grunden.

Hvad kan du selv gøre?

Hvis du selv har mod på at bekæmpe muldvarp eller mosegris, er den nemmeste og billigste metode at anvende en muldvarpesaks. Du graver muldvarpesaksen ned i muldvarpens gang således, at der ikke kommer lys ned i gangen i det hul, du placerer saksen i. Herefter venter du på, at der går en muldvarp eller mosegris i fælden.

Hvis du vil være mere sikker på at skadedyrsbekæmpelsen får effekt og undgå, at skadedyrene vender tilbage via naboens grund, er det en god ide at koordinere indsatsen samtidigt med naboerne. En ny muldvarp eller mosegris kan dog komme igen, da de ofte genbruger hinandens forladte gange. Særligt hvis du bor tæt på vand, skov eller mark.

Få hjælp af Den Røde Myre til bekæmpelse af muldvarp eller mosegris

Den Røde Myre leverer effektiv og professionel bekæmpelse af muldvarp eller mosegris. Med professionel bekæmpelse af muldvarp eller mosegris får du en top service, der skaber resultater.

  • Vi rykker hurtigt ud med professionel bekæmpelse
  • Vi anvender forskellige metoder, der er godkendt af Miljøstyrelsen
  • Vi kan tilbyde en serviceaftale
  • Vi har også giftfri alternativer
  • Vi sørger for grundig opfølgning og gentager behandlingen, hvis det er nødvendigt

FÅ HJÆLP MOD MULDVARPE / MOSEGRISE

Den Røde Myre hjælper med al slags skadedyrs bekæmpelse i Midtjylland, kontakt os hvis du har problemer med skadedyr.