Mider / Larver

Skadedyrsbekæmpelse af mider og larver

En larve er et ikke-kønsmodent dyr, der er ved at udvikle sig til et insekt. I den forstand findes der så lige så mange forskellige larver, som der findes insekter, der stammer fra æg og larver. En larve, som vokser sig til en smuk sommerfugl, kan jo være ganske tiltalende.

Men opdager du larver fra skadedyr, er der ikke noget at bifalde. For så er det tegn på, at du har skadedyr i boligen i form af møl, fluer, biller, klanner og mange andre uvedkommende insekter.

Er du i tvivl om, hvilken larve du har fået på besøg, så tag endelig kontakt til os. Du kan også tage et kig på vores forskellige sider om arterne.

Læs mere om

Myrer

Læs mere om

Klanner

Læs mere om

Møl

Læs mere om

Fluer

Læs mere om

Borebiller

Læs mere om

Brødbiller

Læs mere om

Melbiller

Læs mere om

Kornbiller

Læs mere om

Myg

Mider er leddyr ligesom insekter

Mider minder om små edderkopper med otte ben. Du kender dem måske som fnatmider eller pelsmider, som lever af at spise skæl fra mennesker og dyr. Men du kan også finde mider i mel, korn, gryn og lignende fødevarer.

Mider lægger æg ligesom insekter. Du kan derfor følge mange af de samme råd som for insekter og larver, når du skal bekæmpe mider.

Hvad kan du selv gøre?

Hvis du selv vil forsøge at fjerne larver og mider, kan du gøre ekstra ud af rengøringen. Sørg for at gøre alle kanter og lister rene i køkkenet, hvor larver, der spiser fødevarer, ofte holder til.

Gentag rengøring hyppigt og sørg for at pakke alle madvarer ned i beholdere af stærke materialer som plastik, metal og glas, som larver ikke kan gnave sig igennem.

Få hjælp af Den Røde Myre til bekæmpelse af larver

Er problemet med larver og skadedyr i hjemmet blevet uoverskueligt for dig, er det på tide at tilkalde Den Røde Myre til at hjælpe dig med bekæmpelsen. Det er nemlig ofte sådan, der altid skal en skadedyrsbekæmper til at udrydde larver. Ellers kan du risikere at blive ved med at løbe rundt og bekæmpe skadedyr, mens der er nye på vej fra nyudklækkede larver.

Jo hurtigere du tilkalder professionel hjælp, jo hurtigere kommer du helt af med problemet.

  • Vi rykker hurtigt ud og får overblik over problemets omfang
  • Vi anvender professionelle og effektive metoder til at bekæmpe larver
  • Vi bruger metoder, der er godkendt af Miljøstyrelsen
  • Vi sørger for grundig opfølgning og gentager behandlingen, hvis det er nødvendigt

FÅ HJÆLP MOD MIDER / LARVER

Den Røde Myre hjælper med al slags skadedyrs bekæmpelse i Midtjylland, kontakt os hvis du har problemer med skadedyr.